O nas

Zakaj Rožmarin?

Začimbe so simbol pokrajine, značilnost posamezne kuhinje in pika na i dovršenega okusa pripravljene jedi. Rožmarin je aromatična mediteranska rastlina, ki se veselo poigrava s prepoznavnimi okusi italijanske, francoske, španske in ne nazadnje slovenske kuhinje.

Z opreznim očesom za drugačnost in svetovljanskim pogledom v slovensko štajersko prestolnico, vse od leta 2006, vnašamo sodobno gastronomijo pod skrbno izbranim imenom Rožmarin. Spoznanja in izkušnje, ki jih prinašamo iz raziskovalnih popotovanj po kulinaričnih in enoloških pokrajinah, s svojo ekipo, z navdihom in ljubeznijo združujemo v avtorske jedi, ki jih pripravljamo sveže, sproti in brez industrijskih dodatkov. Raziskujte vinsko karto, degustirajte vina v dovršenem ambientu edinstvene VINOTEKE in izberite svojo najljubšo steklenico.

Želimo nepozabno doživetje in okusno raziskovanje!

Dogodki

Galerija

Darilni bon

Podarite doživetje! Nakup darilnega bona je lahko pozitivno sporočilo, navdih in čudovito presenečenje.

* Darilni bon je vnovčljiv vseh enotah Rožmarin Hospitality Group (RESTAVRACIJA ROŽMARIN, LA PIZZERIA,
STEAKHOUSE ROŽMARIN, POPER, HOTEL MARIBOR (namestitev in savna) in SHOPU (nakup olivnega in bučnega
olja, vrhunskih vin, šampanjcev, konjakov, rumov, suhomesnatih izdelkov, kozarcev in še mnogo več!)

Podarite darilni bon
Spoznajte našo zgodbo

Spoznajte
našo zgodbo

Smo razvojno in trajnostno naravnano podjetje s 15 letno tradicijo, ki skozi raznoliko gastronomsko, nastanitveno in kulturno vsebino prinaša trende in storitve na najvišji ravni kakovosti.

Z renovacijo starih propadajočih poslopij smo v središču mesta obudili številne arhitekturne bisere, katerim z revitalizacijo in premišljenimi vsebinami vlivamo novo življenje.

Newsletter

Naročite se na naš Newsletter in ničesar ne boste zamudili.